Bloggen: het lijkt wel alsof iedereen het doet. Ook – juist – in zakelijk opzicht. Maar waarom is bloggen populair? De resultaten liegen niet: bloggen kan je enorm veel brengen tegen een geringe investering.

Bloggen is populair vanwege de kosten

We hoeven er niet omheen te draaien: marketing kost geld. Vaak veel geld. Waarom is bloggen populair? Omdat dit veel minder geld kost dan de marketing vormen die je gewend bent.

Bloggen is in principe zelfs gratis. Meer en meer ondernemers en bedrijven de kracht van content marketing. Omdat bloggen in de basis niets kost, is het de goedkoopste en meest laagdrempelige vorm van online marketing.

Zoals voor bijna alles geldt, geldt ook voor bloggen dat alles valt of staat met de kwaliteit. Heb je niet zelf de tijd en/of de kwaliteit in huis om hierin te investeren? Dat is geen enkel probleem.

De voordelen van bloggen:

  • Zeer kostenefficiënt
  • Je werkt aan je SEO
  • Blijvende promotie
  • Een potentieel zeer groot bereik (o.a. door social sharing)
  • De mogelijkheid om je organisatie optimaal te laten zien
  • Een perfecte manier van klantenbinding
  • Uitstekend voor je goodwill

Ontdek wat onze bloggers voor je kunnen betekenen

Bij ContentMarketKing kun je vertrouwen op de ervaring en kwaliteiten van bloggers uit tal van branches. Dit betekent dat wij blogs voor je schrijven die converteren: meer bereik, meer klanten, meer omzet.

Dit beloven we natuurlijk niet zomaar. Op basis van zeer veel aanwezige expertise en achtergronden in onder andere online uitgeverijen, retailers en het bedrijfsleven weten wij precies wat wij met onze blogs voor je kunnen betekenen. Wij zijn méér dan slechts schrijvers, maar content marketeers die je helpen met content strategie, content creatie en content distributie.

Dankzij onze ervaring kunnen wij blogs schrijven voor elke doelgroep en in elke stijl en tone of voice. Benieuwd? Neem gewoon contact met ons op een vraag om een proefblog. Dat doen we gratis.

Neem contact op met ContentmarketKing

Heb je een vraag of wil je geheel gratis en vrijblijvend een offerte op maat ontvangen? Neem contact met ons op.