Hoe kan ik geld verdienen met bloggen? Het is één van de meest gestelde vragen omtrent bloggen. Deze vraag is op meerdere manieren te beantwoorden. De wedervraag is alleen: op welke manier stel je deze vraag? Wie denkt aan geld verdienen met bloggen, denkt misschien aan influencers: personen die direct geld verdienen aan hun blogs. Als ondernemer of bedrijf is dit totaal niet interessant of relevant. Je kunt echter als ondernemer of bedrijf óók verdienen aan je blogs: met goede content marketing

Hoe je geld kunt verdienen met je blogs

Je kunt geld verdienen met je blogs door deze met het juiste doel in te zetten. Met content marketing investeer je in blogs. Op twee manieren: door deze te produceren en door deze te promoten. Dit laatste komt erop neer dat je geld investeert om je blogs zichtbaar te maken. Dat kan zijn via de zoekmachine (met behulp van SEA) of bijvoorbeeld door je blogs te promoten op social media.

We hadden het over geld verdienen met bloggen. Tot nu toe gaat het over geld uitgeven. Maar dat is de sleutel: goede content marketing verdient zichzelf terug.

Met goede content weet je jouw doelgroep in het hart te raken en te activeren. Of je nu producten of diensten verkoopt: goede content marketing kan bijdragen aan het verhogen van je conversie. Investeren in bloggen kan zich dus dubbel en dwars terugverdienen.

Weten hoe ook jij geld kunt verdienen met bloggen?

Als allround content marketing bureau kunnen wij je met alle facetten van je blogs van dienst zijn. Van het bedenken van een content strategie tot de productie van blogs en de distributie/promotie hiervan. Neem vooral vrijblijvend contact met ons op om al je vragen te stellen. Wij doen je graag een vrijblijvend voorstel.

Neem contact op met ContentmarketKing

Heb je een vraag of wil je geheel gratis en vrijblijvend een offerte op maat ontvangen? Neem contact met ons op.