Content marketing uitbesteden

Content marketing uitbesteden kan voelen als een behoorlijke stap. Het kan best spannend zijn. Maar zoals met het uitbesteden van alle specialismes zul je zien dat je de juiste keuze maakt wanneer je jouw content marketing uitbesteedt aan een deskundige partij. Content marketing kan je ontzettend veel brengen. Maar het is ook tijdrovend. Het vereist strategie. Heb je een paar minuutjes? Dan leggen wij uit waarom je content marketing uitbesteden aan ons een keuze is waar je blij van wordt.

Content marketing uitbesteden: hoe werkt dat?

Je content marketing uitbesteden: hoe begin je daaraan? Daar hoef jij je eigenlijk geen zorgen over te maken. Wij doen namelijk het werk voor je. De enige vraag die je voor jezelf dient te beantwoorden, is of content marketing iets voor jou is. Mocht je het antwoord op die vraag nog niet hebben: ook dan kun je gerust geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Maar op het moment dat je hebt besloten dat je jouw content marketing wilt uitbesteden: hoe ziet het proces er dan uit? Misschien ben je al met content marketing bezig maar wil je dit uitbesteden vanwege tijdsdruk, of om écht die stap omhoog te gaan zetten. Misschien heb je er nog nooit iets mee gedaan. Wat de situatie ook is: alles begint met een gedegen plan.

Content marketing uitbesteden kan nooit zomaar. Dat is althans onze opvatting. Want om goede content voor klanten te verzorgen, willen wij hen door en door leren kennen. Natuurlijk draait content creatie voor een groot deel om weten wat werkt en wat niet. Daar zit een technisch aspect aan en dat is voor iedere content marketeer gesneden koek. Maar waar het vooral om draait, is emotie. Wie ben je? Wie is je doelgroep? Wat wil je uitstralen naar de wereld? Vandaar dat wij altijd een intensief voortraject volgen.

Besteed je jouw content marketing uit aan ons, dan zorgen wij eerst voor een duidelijk content plan. Voor langere tijd. Want continuiteit is van essentieel belang om resultaten te kunnen behalen. Voor we aan de slag gaan leren wij je kennen en brengen wij in kaart wat je wilt en hoe we onze content marketing in kunnen zetten om hier optimaal op in te spelen. Maar natuurlijk blijven wij wel kritisch. We zijn geen ja-knikkers.

Je content marketing uitbesteden aan ons: dit kun je verwachten

Wanneer jij jouw content marketing wilt uitbesteden aan ons, gaan we voor succes in een samenwerking waarbij wij je ontzorgen, met je mee denken, verder denken en resultaat beloven.

Stap 1: je content strategie

Je staat waarschijnlijk te popelen om te gaan beginnen, maar voordat we prachtige content de wereld in slingeren, buigen wij ons eerst over je content strategie. Door deze te bepalen zorgen we namelijk voor houvast, duidelijkheid en het waarborgen van kwaliteit en uniformiteit.

  • Wat is je doel?
  • Wie is je doelgroep?
  • Hoe wil je communiceren?
  • Wat zijn onderwerpen om te behandelen?
  • Met welke frequentie wil je content laten maken?
  • Wat is je budget?

Deze en meer vragen worden beantwoord. De strategie wordt vervolgens in een content kalender gegoten, zodat je weet wat er geschreven gaat worden en wanneer.

Stap 2: je content creatie

Je content marketing uitbesteden doe je natuurlijk ook vanwege de content creatie. Je vertrouwt op de kwaliteit van echte content specialisten. Wij zullen je zeker niet teleurstellen. Wij verzorgen content die gaat scoren: content waar jij blij van wordt en je doelgroep al helemaal.

Stap 3: content distributie

Je content kan nog zo goed zijn: als die niet op de juiste plekken terecht komt, heb je er weinig aan. Daarom is content distributie zo’n belangrijke stap. Goede content marketing is meer dan alleen het plaatsen van content. Wij zorgen ervoor dat jouw content terechtkomt op plekken waar je doelgroep deze ziet. En consumeert. Via social media, nieuwsbrieven, linkbuilding en meer.

Content marketing uitbesteden = resultaat

Uiteindelijk is het doel van content marketing uitbesteden natuurlijk dat deze investering zich terugbetaalt. Wij zorgen daarvoor. Wij monitoren op jouw doelstellingen en bespreken deze periodiek met je. Want goede content marketing is niet alleen bedenken, maken en zenden: het draait ook om non stop analyseren en optimaliseren.

Maak gewoon eens kennis met ons

Je bent van harte welkom om je wensen omtrent het uitbesteden van content marketing met ons te bespreken. Neem gewoon eens contact met ons op en laten we vrijblijvend kennismaken. Wij beantwoorden graag al je vragen en leggen uit wat wij voor je kunnen betekenen.

 

 

9 + 9 =

Contact

Content Market King
Mandela Plein 1
1314 CG Almere