Content marketing is laagdrempelig

Op het moment van schrijven van deze blog lijkt het coronavirus definitief op zijn retour te zijn. Althans: we lijken de controle te pakken. En dat is maar goed ook. Horeca, winkels en tal van andere bedrijven mogen eindelijk weer open. Daar zal iedereen met smart naar hebben uitgekeken. Voor veel te veel bedrijven is het namelijk helaas al te laat. Voor bedrijven voor wie het gelukkig niet te laat is, breken belangrijke tijden aan. De business kan natuurlijk wel een impuls gebruiken. Hoe ga je hiervoor zorgen? Ben je op zoek naar een laagdrempelige vorm van marketing, dan is content marketing een uitstekende keuze.

Een impuls van je omzet met content marketing

Content marketing kan zorgen voor een impuls van je omzet. Zeker nu. In de pandemie zijn mensen nog meer het internet gaan gebruiken. Daar kun je op inspelen. Nu is de tijd om zichtbaar te zijn. Maar hoe ga je hiervoor zorgen?

Het is begrijpelijk dat het marketing budget op dit moment niet al te hoog is. Dat is logisch. In financieel moeilijke tijden wordt het marketing budget vaak als eerste teruggeschroefd. Aan de andere kant is iedereen maar al te bekend met het principe “de kosten gaan voor de baten uit.” Dat is eenvoudig gezegd, maar misschien niet zo eenvoudig gedaan. Want welke kosten ga je maken zolang de situatie (lees: de omzet) nog niet is zoals voor de coronacrisis?

Wij zeggen niet voor niets: content marketing is laagdrempelig. Met content marketing houd je de kosten voor een zeer groot gedeelte in eigen hand.

Beheersbare kosten

Met content marketing houd je de kosten beheersbaar. Hoe? Bij ons bepaal je namelijk zelf de frequentie. Wij zijn flexibel. Dat vinden wij logisch, zeker in deze tijd. Het mooie van content marketing is dat het altijd effect heeft. Alles wat je publiceert wordt vindbaar en draagt bij aan je vindbaarheid, bereik, autoriteit en prestaties in de zoekmachine.

Beheersbare kosten maken content marketing laagdrempelig, maar daarmee ben je er natuurlijk niet. Je wilt effect. Eén van de voordelen van content marketing is dat je altijd investeert in succes op de lange termijn. Hoe meer content je produceert, des te sterker je een sneeuwbaleffect zult ervaren. Meer content draagt bij aan meer groei. Maar ook de kleine beetjes helpen.  Je hoeft echt niet meerdere blogs per week eruit te pompen om succes te hebben.

Succes hang namelijk niet alleen af van je output, maar ook van je strategie en kwaliteit. Wij houden ervan om uitgedaagd te worden. Daarom werken wij ook graag voor klanten met een bescheiden marketing budget, of voor klanten die voorzichtige eerste stappen willen zetten met content marketing. Wij weten uit ervaring namelijk wat wij uit de mogelijkheden kunnen halen. Ook als de mogelijkheden beperkt zijn en zelfs wanneer je zelf misschien denkt dat er weinig mogelijkheden zijn. Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je aan klinkende resultaten, ongeacht je budget.

Contact

Content Market King
onderdeel van OMP Internetmarketing
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

Onze partners

Online marketing: OMP Internetmarketing

Linkbuilding: Backlinkmakelaar.nl