Wat doet een content marketing bureau?

Content Market King is een content marketing bureau. Misschien weet je al het een en ander van content marketing, maar misschien is dit nog helemaal nieuw voor je. Op deze pagina leggen wij je uit wat wij precies doen, hoe je jouw business een boost kunt geven met content en wat onze onderscheidende waarde hierin is.

Wat doet een content marketing bureau?

Wat doet een content marketing bureau? Het doel van een content marketing bureau is hetzelfde als dat van elk ander marketing bureau: zorgen voor een betere zichtbaarheid, meer bekendheid en betere resultaten voor klanten.

Marketing kent ontzettend veel verschillende vormen en specialisaties. De basisbeginselen van marketing zijn voor elke vorm grotendeels gelijk. Ook wij werken nog steeds via beproefde methoden als de AIDA-formule (Attention, Interest, Desire, Action) en weten alles van het PPPP-principe (Product, Prijs, Plaats, Promotie). En hoewel deze oude marketing kennis universeel is, kent marketing zeer veel specialismes. Online marketing is hier één van. Maar ook online marketing kent weer bepaalde specialisme, zoals content marketing.

Als content marketing bureau zijn wij volledig gefocust op marketing door middel van content, veelal blogs. Met goede content heb je een bijzonder krachtig middel in handen. Bovendien biedt deze vorm van online marketing enkele belangrijke voordelen. Maar daar komen wij zo nog even op terug.

Ons content marketing bureau helpt je bij alle facetten van content marketing. Je kunt drie verschillende stadia onderscheiden: content strategie, content creatie en content distributie. Eenvoudig gezegd: het bedenken, maken en verspreiden van content.

 Mensen lezen op hun smartphones

De toegevoegde waarde van een content marketing bureau

Wat is dan de toegevoegde waarde van een content marketing bureau? Content bedenken, maken en plaatsen kan (bijna) iedereen. Zoals bij alles, maken ervaring en kennis het verschil. Wij ontzorgen je in het gehele traject en zorgen ervoor dat je niet alleen de best mogelijke content krijgt, maar ook dat deze effectief is.

Veel partijen starten zelf vol enthousiasme met content marketing. Al na een paar pogingen komt de klad er vaak in. Dit heeft vaak te maken met een gebrek aan kennis, structuur en daardoor een gebrek aan resultaat. Een goed content marketing bureau zorgt ervoor dat jouw content marketing wél resultaat heeft. De voordelen die wij je bieden:

  • Een duidelijke, gestructureerde content agenda met een plan: je weet precies welke content je gaat maken voor een langere periode
  • Onderzoek naar aantrekkelijke onderwerpen: wij zorgen ervoor dat jouw content inspeelt op de vraag vanuit de doelgroep
  • Inspelen op trends: wij kijken altijd naar ontwikkelingen die interessant zijn zodat jij hierover kunt publiceren
  • Kwalitatieve content: onze content creators beschikken over zeer veel ervaring en kunnen schrijven in elke stijl en tone of voice
  • Maximale zichtbaarheid: wij zorgen ervoor dat jouw content terecht komt op de juiste plekken. Je eigen kanalen, social media en indien gewenst ook op externe platforms
  • Monitoring en rapportage: als allround content marketing bureau zorgen wij niet alleen voor strategie, creatie en distributie: wij houden je ook op de hoogte van je groei, met persoonlijke dashboards en rapportages zodat je kunt zien dat jouw content marketing werkt.

Ontdek het zelf en maak vrijblijvend kennis met ons

Wil je weten hoe ons content marketing bureau jou kan helpen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag jouw vragen en geven je alle informatie die je nodig hebt. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Samenwerkingen en extra diensten

Zoals wij zojuist al schreven, is content marketing één van de vele vormen van online marketing. Hoewel wij hierin gespecialiseerd zijn, kunnen wij onze klanten ook op andere manieren bedienen. Zo werken wij samen met online marketing bureau OMP Internetmarketing. In samenwerking met hen kunnen wij je van dienst zijn met bijvoorbeeld technische SEO optimalisatie of een Google Ads campagne.

Ook zijn wij partner van linkbuilding bureau Backlinkmakelaar.nl. In samenwerking met hen kunnen wij ervoor zorgen dat jouw content terecht komt op interessante externe websites, om zo een nog groter publiek te bereiken.

Contact

Content Market King
onderdeel van OMP Internetmarketing
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

Onze partners

Online marketing: OMP Internetmarketing

Linkbuilding: Backlinkmakelaar.nl