Content distributie

Je kijkt naar je content en bent tevreden over de kwaliteit hiervan. Je hebt een duidelijke strategie en produceert hoogwaardige teksten, maar toch is de conversie zeer laag en haal je geen nieuwe leads binnen. Hoe kan dit? Wij durven bijna met zekerheid te zeggen dat er iets mis is met je content distributie. Gelukkig weten wij hoe wij dit moeten oplossen.

Content distributie van Content Market King

Een boodschap kan nog zo sterk zijn: als deze niet de juiste mensen bereikt, zal hij niet het gewenste effect hebben. Je hebt dus goede content distributie nodig. De kracht van content schuilt voor een groot gedeelte in het bereik. Dat is altijd al zo geweest. Verhalen moeten worden verspreid. De troubadour stond vroeger niet aan de rand van de stad, maar middenin het centrum. Het weekblad wordt niet lukraak bij een aantal huizen bezorgd, maar in de hele buurt. Kortom: effect = kwaliteit x bereik. Relevant bereik, welteverstaan. Daarom maakt goede content distributie het verschil.

Wanneer kun je spreken van goede content distributie?

Wanneer kun je nu spreken van goede content distrubutie? Wanneer je zo veel mogelijk mensen bereikt? Nee. Goede content distributie betekent het optimaal bereiken van zo veel mogelijk relevante personen. Alleen power in numbers is niet genoeg: het gaat om het perfect bereiken van je doelgroep.

Dit betekent automatisch dat de ideale manier van content distributie voor iedereen verschillend is. Het hangt allemaal af van wie je bent, wat je doet, wie je doelgroep is en wat je van hen wilt.

Een goede content marketeer weet voor iedereen de perfecte distributiestrategie te hanteren. Het draait allemaal om weten waar jouw doelgroep zich begeeft en hier de juiste manier van content distributie aan koppelen.

Hoe wij jouw content perfect distribueren

Ook voor jou weten wij niet alleen de juiste content strategie te creëren, de beste content te maken, maar ook de optimale kanalen te benutten voor de best mogelijke content distributie. Wij leren jou en jouw doelgroep kennen. Wie wil je bereiken? Werk je B2B of B2C, wie zijn je klanten en prospects? Wij weten hoe wij deze optimaal kunnen bereiken. Jouw doelgroep en content worden perfect aan elkaar gematcht. Wij gebruiken hiervoor alle mogelijke kanalen en middelen, waarbij wij samenwerken met onze partners van OMP Internetmarketing en Backlinkmakelaar.nl. Dit betekent dat wij jouw content optimaal distribueren met behulp van SEO (zoekmachine optimalisatie), SEA (zoekmachine marketing), social media, nieuwsbrieven en linkbuilding.

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gewoon contact met ons op: wij vertellen je graag meer. Direct een gratis en vrijblijvende offerte hebben? Je bent er slechts een klik van verwijderd.

Neem contact op met Content Market King

Heb je een vraag of wil je geheel gratis en vrijblijvend een offerte op maat ontvangen? Neem contact met ons op.

5 + 9 =

Contact

Content Market King
Mandela Plein 1
1314 CG Almere